Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometni vikend klubov Kozjanskega in Obsotelja


Ivan FirerEna zmaga, remi in dva poraza je izplen, ki so ga iztržili nogometni klubi našega območja ta vikend. Zaradi reprezentančne akcije so igralci drugoligaških ekip ta vikend počivali.

3. SNL – vzhod
Po dveh zaporednih zmagah je rogaški Mons Claudius danes klonil v Kuzmi, proti NK Tromejnik G-Kalamar. Vratar monsov Franc Vodušek je že v prvih petindvajsetih minutah moral kar štirikrat po žogo v svojo mrežo. Rogatčani so tik pred polčasom znižali izid, v drugem delu pa sta obe ekipi po enkrat zatresli mreže. Na lestvici 3. SNL – vzhod so Rogatčani padli na 9. mesto. Dodajmo še, da je štorski Kovinar doma premagal Stojnce s 5:2. Tri zadetke je prispeval Oskar Drobne.

Tromejnik G-Kalamar – Mons Claudius 5:2 (4:1)
Strelci: Čontala (6′, 11′, 25′), Bokan (14′) Vršič (69′); Zdovc (44′), Močnik (59′)

Zapisniki tekem
Rezultati in lestvica

Štajerska liga
NK GIC Gradnje Rogaška
je edina ekipa Obsotelja in Kozjanskega, ki je ta vikend zmagala. Proki ekipi Koroške gradnje je že v drugi minuti zadel David Mikše, ki je končni izid, 2:0, postavil tik pred koncem srečanja. V Šoštanju se je z domačo ekipo pomeril NK Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah. V prvem polčasu ni bilo zadetkov. Šmarčani so v 52. minuti preko Alena Ćehajića povedli. Osem minut kasneje je končni izid, 1:1, postavil Dejan Gegić. Po štirih kolih so Slatinčani na sedmem mestu na lestvici Štajerske lige, Šmarčani so deseti. Na vrhu ostaja Bistrica, NK Boč Poljčane, ki je doma minimalno izgubil proti NK Partizan Fram, je padel na dvanajsto mesto.

GIC Gradnje Rogaška – Koroške gradnje 2:0 (1:0)
Strelec: Mikše (2′, 89′)

Šoštanj – Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah 1:1 (0:0)
Strelca: Gegić (60′): Ćehajić (52′)

Zapisniki tekem
Rezultati in lestvica

MČL
V Medobčinski članski ligi so ta vikend odigrali tekme drugega kola. Odred Kozje ostaja brez točk. Na domačem terenu jih je premagala ekipa Brežic z rezultatom 1:3.

Rezultati in lestvica

Slika: Napadalec Mons Claudiusov Ivan Firer se tokrat ni vpisal med strelce