Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novosti na Kozjansko.info: domača stran, komentiranje novic, zabava


Spoštovani obiskovalci, vabimo vas, da Kozjansko.info postane vaša “domača stran”. Potreben je zgolj klik na povezavo v glavi portala desno zgoraj in zadeva je urejena.

Začnite svoje spletno raziskovanje na Kozjansko.info in preverite, kaj se dogaja v vašem okolju, nato pa preko iskalnika, koristnih povezav in drugih poti odsurfajte po prostranstvih svetovnega spleta!

Uvedli smo tudi možnost komentiranja posameznih novic. Registrirani uporabniki lahko tako pod vsako objavljeno novico v obliki komentarja izražate mnenja o obravnavani tematiki oziroma za njeno popestritev dodate svoja vedenja in informacije. Registrirajte se desno zgoraj.

Zaživela je tudi rubrika Zabava ( menu v glavi), kjer boste našli vseh vrst zabavnih vsebin – od smešnih video posnetkov, do spletnih igric in drugih razvedrilnih objav. Če imate zanimiv video ali sliko, za katero menite, da bi sodila v rubriko Zabava, nam pošljite email.

Društva, klube in druge neprofitne organizacije vabimo k prispevanju lastnih vsebin, za katere ocenjujete, da bi zanimale širšo javnost. Več preberite s klikom na povezavo Sodelujte na Kozjansko.info