Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometni vikend klubov Kozjanskega in Obsotelja


Minuli vikend je nogometnim klubom Obsotelja in Kozjanskega prinesel nekaj presenetljivih rezultatov. V oči bode katastrofalni poraz Šentjurja, ki je proti Aluminiju klonil kar s sedmimi goli razlike. Svoje navijače so bolj razveselili nogometaši Mons Claudiusa, ki so zmagali na neugodnem gostovanju pri Palomi iz Sladkega vrha. Da bo vrnitev v tretjeligaško konkurenco trnova, so imeli Šmarčani priložnost spoznati na gostovanju pri Ormožu, kjer so doživeli prvi poraz to sezono. Po spodrsljaju v 1. krogu so prve tri točke v domačem srečanju proti Framu zabeležili nogometaši GIC Gradenj Rogaška.

 
2. SNL

Šentjurčani so še tretjič letos razočarali in napovedali težke čase v boju za obstanek v drugoligaški konkurenci. Tokrat jih je povsem nadigral odlični Aluminij.

Aluminij : MU Šentjur 7:0 (4:0) Kidričevo 22.8.2009 17.30

Rezultati in lestvica 2. lige

Zapisnik tekme

 

3. SNL-V
2. krog 3. SNL-V je prinesel presenečenje na Slatkem Vrhu, kjer je Mons Claudius premagal domačo ekipo Palome. V tekmi s kar sedmimi zadetki so Rogatčani slavili z 3:4.

Sladki Vrh 22.08.09 17.30 Paloma Mons Claudius 3:4 (2:3)  

Strelci za Mons Claudius: Firer 2, Špoljar, Debelak

Rezultati in lestvica 3. SNL-V

Zapisniki 3. SNL-V

Povzetek kroga Golgeter.com

 

Štajerska Liga:
V 2. krogu Štajerske lige so nogometaši GIC Gradnenj Rogaška doma, pred več kot 100 gledalci, gladko premagali goste iz Frama.
Na gostovanju pri Ormožu pa so zatajili nogometaši NK Trgovine Jager Šmarje in izgubili prve 3 točke v boju za vrnitev v 3. ligo. 

Rogaška Slatina 22.08.09 17.30 GIC Gradnje Rogaška NK Partizan Fram 3:0 (1:0)  

Strelci za Rogaško: Drobne Matjaž, Drofenik Kristjan, Šašivarevič Ermin

 

Ormož 23.08.09 17.30 Holermuos Ormož Trgovine Jager Š/J 1:0 (1:0)  

 

Rezultati 2. kroga in lestvica

Zapisniki Štajerske lige

Povzetek kroga Golgeter.com