Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na tretjem športnem vikendu novi zmagovalci


 

Tretji izmed poletnih športnih vikendov »dr. Harvey« Kozjansko, ki jih v Športnem parku Kozje organizira Športna zveza Kozje, je bil rekorden po udeležbi, saj se ga je udeležilo krepko čez 50 udeležencev.

Med tenisači mladinci je bil tokrat najboljši Sebastjan Zajc, drugo mesto je osvojil Sandi Štus in tretje Rok Zorenč.

Tako v odbojki na mivki kot tudi košarki se je tokrat zbralo največje število ekip na letošnjih turnirjih in med njimi je bilo tudi precej novih ekip, ki so imele tudi veliko uspeha. Med 7 odbojkarskimi ekipami je zmagala ekipa ŠD Rajmax v postavi Roman Iskrač, Gregor Iskrač in Jernej Štancar, ki je v finalu premagala do tedaj še nepremagano ekipo H4P. Na tretje mesto se je uvrstila ekipa Vrančki iz Vranskega, ki je v tekmi za tretje mesto premagala ekipo Verače.

V košarki je tokrat sodelovalo 8 ekip. Najboljša je bila ekipa Korošec tim v postavi Boštjan Korošec, Boštjan Trupaj, Luka Lapornik in Sebastjan Ivačič. Na drugo mesto se je drugič zapored uvrstila ekipa Šalabajzerji, tretja pa je bila ekipa Pivski trebuščki. Zadnji kvalifikacijski turnir bo na sporedu 22. avgusta, prvi vikend v septembru pa bo sledil še finalni turnir v sklopu Kozjanskega sejma, na katerega se bodo uvrstile po štiri najboljše ekipe v vsaki panogi.

 

 

 

 t/f: R. G. / ŠZ Kozje

 

*na prvi sliki najboljši v odbojki, na spodnji pa najboljši v košarki