Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski nogometaši se predstavijo


NK Smarje 2009/2010NK Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah, ki bo letos nastopal v Štajerski ligi, je v zadnji fazi priprav pred sezono. Igra in rezultati varovancev trenerja Ibrahima Neskića na pripravljalnih tekmah so dober obet pred sezono, v kateri Šmarčani računajo na povratek v 3. SNL – vzhod.

Ekipa je v primerjavi z lansko sezono doživela nekaj sprememb. Šmarje pri Jelšah so zapustili Burim Asllanaj, ki bo športno pot nadaljeval v Avstriji, Urban Jančič, nova okrepitev štorskega Kovinarja in Aleš Kos. Na prvi pripravljalni tekmi pred domačimi gledalci, v sredo, 29. julija, ko so Šmarčani z rezultatom 2:1 ugnali NK Kovinar Štore, je bila trenerju na voljo večina igralskega kadra, na katerega računa v prihajajoči sezoni. Manjkal je le Taulant Asllanaj.

V sezoni 2009/2010 bosta šmarski dres nosila vratarja Luka Lorger in David Jesenko, branilci Nejc Deučman, Denis Mraz, Tadej Turnšek in Jure Zagajšek, vezisti Taulant Asllanaj, Gregor Gradecki, Zlatko Iskrač, Urban Jevšenak, Adnan Luković, Damjan Mauher, Alen Neskić in Mitja Štor ter napadalci Robert Blažević, Alen Ćehajić, Gregor Čakš in Demir Džaferović.

Okrepitve so se sodeč po pripravljalnih tekmah že dobro vklopile v sistem igre trenerja Ibrahima Neskića. Alen Neskić je dobro igral na sredini igrišča, tako v napadu kot obrambi. Čeprav DNŠ MU Šentjur zahteva visoko odšokdnino za Urbana Jevšenaka se je ta izkazal kot dobrodošla okrepitev, solidno minutažo je dobil tudi povratnik Mitja Štor. V konici napada bosta nevarna Robert Blažević, ki je v pripravljalnem obdobju pridno tresel mreže nasprotnikovih vratarjev, in hitri Alen Ćehajić.

Na spletni strani nksmarje.com so pripravili predstavitev ekipe za sezono 2009/2010 in fotogalerijo igralskega kadra. Šmarčani bodo tekmovalno sezono začeli v soboto, ko v športnem parku gostuje NK Boč Poljčane.

* Foto: Ekipa NK Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah za sezono 2009/2010 (vir: nksmarje.com)