Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Žreb parov v ligah MNZ Celje


fuzbalV torek, 7. julija, so na sedežu Medobčinske nogometne zveze Celje izžrebali pare v prvem krogu jesenskega dela sezone 2009/2010.

Ekipam iz našega območja je žreb namenil naslednje nasprotnike. V uvodnem krogu Medobčinske članske lige bodo člani NK Odred Kozje v soboto, 29. avgusta, gostovali v Radečah. V Medobčinski mladinski ligi bomo že v prvem krogu, 30. avgusta, videli dva lokalna derbija. Mladinci Kovinarja iz Štor bodo gostovali v Kozjem, v Rogaški Slatini pa se bosta pomerili selekciji NK GIC Gradnje Rogaška in NK Mons Claudius. V Medobčinski kadetski ligi, ki se začenja v soboto, 29. avgusta, bosta obe ekipi iz našega območja v uvodnem krogu gostovali. Kadeti NK Odred Kozje bodo igrali v Mozirju, NK Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah pa v Šoštanju. V 1. ligi starejših dečkov bodo v petek, 28. avgusta, MU Šentjur gostili starejše dečke iz Zreč, v Šmarju pri Jelšah pa se bosta pomerili selekciji NK Trgovine Jager in NK GIC Gradnje Rogaška Slatina. Tudi v 2. ligi starejših dečkov se bodo tekme začele 28. avgusta. Za začetek se bo NK Mons Claudius pomeril z NK Radeče Stealum, NK Imeno pa bo gostil ekipo Honda Čepin Vojnik. V 1. ligi mlajših dečkov, ki se začenja že 23. avgusta bodo Šmarčani v 1. krogu gostovali v Velenju, pri selekciji Rudar Velenje A, Slatinčani v Slovenskih Konjicah, pri NK Dravinja, MU Šentjur pa bodo gostili Brežice. V 2. ligi mlajših dečkov bodo Kozjani 30. avgusta gostovali v Ljubnem, v 3. ligi mlajših dečkov pa se bo Mons Claudius pomeril  z Zrečami. V skupini B starejših in mlajših cicibanov (U10 in U8) bodo v uvodnem krogu 5. septembra MU Šentjur igrali proti Krško Beli, Trgovine Jager gostijo NK Celje B, GIC Gradnje Rogaška pa potujejo v Vojnik. V skupini C starejših in mlajših cicibanov, ki se prav tako začenja 5. septembra Mons Claudius Rogatec v uvodnem krogu potuje v Šoštanj, v skupini D pa NK Imeno gostuje v Brežicah.

Opravljen tudi žreb za pokalna tekmovanja
V pokalnem tekmovanju članov se bosta v predkrogu pomerila NK Brežice in NK Odred Kozje. Zmagovalec tega obračuna bo v prvem krogu igral proti MU Šentjur. Mons Claudius bo igral proti Žalcu, Trgovine Jager z novim drugoligašem Dravinjo, GIC Gradnje Rogaška pa z ekipo KIV Vransko. V pokalnem tekmovanjem mladincev se bodo v prvem krogu srečali KIV Vransko in Mons Claudius, GIC Gradnje Rogaška in Šoštanj, Odred Kozje in Brežice ter Kovinar Štore in MU Šentjur.

Več podrobnosti o žrebu parov dobite na spletni strani MNZ Celje.