Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Huda poškodba motorista v Roginski gorci, nesreča v Tuncovcu, podrto drevo, kraja v Dreveniku


motorPolicisti Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 10 prometnih nesreč, 14 kaznivih dejanj, ter opravili 4 intervencije zaradi kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in 4 zaradi kršitev v zasebnem prostoru.

Prometna nesreča, v kateri se je huje telesno poškodoval 30 letni voznik motornega kolesa, se je zgodila sinoči okoli 20.40 v kraju Roginska gorca, na območju Šmarja pri Jelšah. Pred motorno kolo  je na vozišče pritekel pes, kateremu se voznik ni mogel izogniti. Pes je trčil v motorno kolo, tako da je voznik padel po vozišču in se huje telesno poškodoval.

Ob 8.25 sta v Tuncovcu trčila osebno vozilo in kolo z motorjem. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev in jo prenesli v reševalno vozilo ter s ceste odstranili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovano osebo odpeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 11.23 se je v naselju Platinovec na vozišče podrlo večje drevo. Posredovali so gasilci PGD Šentvid pri Grobelnem, ki so odstranili podrto drevo.

V Dreveniku je neznani storilec v času zadnjih 14 dni izvršili tatvino hidravličnega cepilca za drva. Lastnik je oškodovan za 3.000 evrov.

* Slika je simbolična