Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

2. poletni športni vikend zmotila ploha


drugi sportni vikendV soboto, 25. julija, je Športna zveza Kozje v Športnem parku Kozje pripravila drugi letošnji Poletni športni vikend »dr. Harvey« Kozjansko.

Tudi tokrat so bili najprej aktivni tenisači v kategoriji do 18 let. V odsotnosti zmagovalca prvega turnirja je bil najboljši Boris Bezamovski, drugo mesto je osvojil Rok Zorenč in tretje Domen Jug.

Popoldanski turnir trojk v odbojki na mivki so ponovno dobili člani ekipe H4P, v postavi Blaž Hartl, Tadej Hartl, Primož Hostnik in Marjan Hartl. Tudi na drugem mestu je bila ista ekipa, kot na prvem vikendu, Tenis klub Kozje veterani, na tretjem mestu pa je bila nova ekipa Favoriti.

Turnir trojk v ulični košarki je tokrat prekinila ploha. Zaradi dežja so se ekipe prestavile v telovadnico OŠ Kozje, kjer so dokončale s tekmovanjem. Drugič letos je bila najboljša ekipa Kozjani v postavi Sandi Čebular, Herman Čebular, Darko Čebular in Urban Kranjec. Na drugo mesto se je tokrat uvrstila ekipa Šalabajzerji iz Podčetrtka, na tretje mesto pa ekipa Potočje – Poklek.

Naslednji, tretji poletni športni vikend se bo v Športnem parku Kozje odvijal v soboto, 8. avgusta.

R.G.

* Turnir trojk v ulični košarki so zaradi plohe dokončali v telovadnici