Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pravila


Forum Kozjansko.info je namenjen spletni debati in druženju uporabnikov.

Izražena mnenja uporabnikov/avtorjev niso nujno povezana z uradnimi stališči portala Kozjansko.info. Za zapisano odgovarjajo uporabniki/avtorji sami.

Teme na forumu naj bodo poimenovane smiselno. Nesmiselna imena tem bodo spremenjena ali izbrisana.

Na forumu ne odpirajte več tem z isto tematiko.

Na forumu in v komentarjih novic držite teme, o kateri debatirate. Če debata zaide s teme, jo administratorji lahko zaklenejo ali zbrišejo brez opozorila.

Na forumu je prepovedano žaljenje drugih oseb ali uporabnikov, podpihovanje k spolni, rasni, verski, narodnostni ali drugi nestrpnosti, objavljanje reklam (razen malih oglasov v za to določenem prostoru), smetenje (objavljanje praznih, identičnih poročil ipd.) in kakršnakoli druga aktivnost, ki je v nasprotju z zakoni in Ustavo Republike Slovenije.

Prepovedana je uporaba velikih črk – velike črke pomenijo KRIČANJE, kar pa je v nasprotju z e-bontonom. Prav tako je prepovedano uporabljati okrepljene črke (bold) za celotne prispevke, saj so le-te namenjene poudarku dela besedila.

Podvajanje vsebin na forumu ni dovoljeno.

Prepovedana je objava komercialnih vsebin. Dovoljeni so le mali oglasi.

Ob hujših kršitvah lahko uporabniku omejimo objavljanje novih zapisov ali blokiramo uporabniško ime.

Administratorji si pridržujejo pravico, da posamezno temo, odgovor v temi ali komentar izbrišejo oz. zaklenejo brez opozorila, če uporabnik krši katero koli od zgoraj naštetih pravil.

Uporabnika, ki zlorablja zasebna sporočila za grožnje in žalitve, adminstratorji blokirajo.

V primeru zlorab in kršitev se lahko na zahtevo organov pregona IP številke uporabnikov posredujejo policiji v nadaljnje ukrepanje.