14. 6.: Ne bo šlo brez zaklonišča

13. 6. 2009 23:00

Šentjurčani se dolgo niso mogli odločiti ali naj dovolijo gradnjo prizidka k osnovni šoli v Slivnici in adaptacijo podstrešja v zdravstvenem domu v Šentjurju.

Zlasti zadnja naložba je bila vprašljiva, vendar ker ne gre za velika sredstva, so adaptacijo odobrili. Kot kaže pa bo končno prišlo tudi do izgradnje prizidka k OŠ v Slivnici, ki so ga krajani zaradi prostorske stiske nestrpno pričakovali. Najprej bodo zgradili zaklonišče, kateremu so se hoteli izogniti, vendar jim republiški predpisi tega ne dovoljujejo. Poleg tega bodo končali večnamenski prostor v krajevni skupnosti Blagovna.

Drugače pa so sprejeli odločitev, da je potrebno vse negospodarske naložbe črtati iz tega srednjeročnega obdobja. Tako letos ne bo nič s kulturnimi in gasilskimi domovi, ki so jih načrtovali v nekaterih krajevnih skupnostih.

Novi tednik, 14. 6. 1984

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 1,032 seconds.