Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

7. 6.: Alposov obrat na Ponikvi


Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Navadna tabela”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Med delovne zmage na področju gospodarstva v šentjurski občini gre nedvoumno šteti tudi nov in hkrati prvi dislocirani obrat šentjurskega Alposa – TOZD oprema, ki že mesec dni deluje na Ponikvi v nekdanji šoli.

Staro šolo, ki je prešla v last Alposa, je ta kolektiv preuredil za svoje potrebe. Trenutno je v obratu zaposlenih 10 delavcev. Njegovo ureditev so narekovale med drugim tudi prostorske stiske v matičnem kolektivu. Trenutno delajo na Ponikvi stojala za pulte, obešalnike in konfekcijska stojala za trgovino. Po programu, ki predvideva tudi širitev obrata, pa bodo na Ponikvi dobili še brusilni stroj in stroj za obdelavo kromiranih cevi ter stiskalnico. Z novo proizvodno halo, ki naj bi zrasla ob sedanji zgradbi, bi zdajšnji delovni prostori služili za skladišče, garderobe za delavce in menzo.

 

Novi tednik, 7. 6. 1979