Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Počastitev kulturnega praznika v Podčetrtku 2018 (foto, video)


ki2Dan po slovenskem kulturnem prazniku so osrednjo prireditev v počastitev tega dne pripravili tudi v občini Podčetrtek. Kulturni program so pod vodstvo Veronike Kajba pripravila društva delujoča v občini Podčetrtek, osrednji gost proslave pa je bil Jožef Repoša, igralec MGL.

Uvodoma je zbrane v dvorani nagovoril župan občine Podčetrtek Peter Misja, ki je poudaril pomen kulture, ki se ne kaže samo skozi kulturne prireditve in kulturne dejavnosti, ampak se odraža skozi vsakodnevna življenja, skozi pozdrav, nasmeh, prijazno besedo. Po besedah Misje je kultura v občini Podčetrtek dobro razvita in upa, da tako ostane tudi v bodoče.

Skozi kulturni program so se poleg osrednjega gosta Jože Repoša predstavili še: Vaške pevke iz Pristave, karateisti iz Karate kluba Kozjansko, Vokalna skupina Emine, Barbara Gubenšek in Aleksej Kolar Ivačič iz OŠ Podčetrtek, Alojz Slavko Toplišek, Moški pevski zbor Term Olimia, Mešani pevski zbor Zvon, Rudi Filej, Plesni klub Podčetrtek, ansambel Jug, zapeli pa so tudi vsi zbori skupaj.

ki3

Kako je bilo na prireditvi si lahko ogledate v videu in skozi fotografije.

 

K. C.