Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Oliverja Dragojevića v Podčetrtku 2015 (foto, video)


oliver_dragojevic_podcetrtek (1) Minuli petek je v večnamenski športni dvorani v Podčetrtku nastopil legendarni hrvaški glasbenik Oliver Dragojević s svojimi Dupini.

Okoli tisoč obiskovalcev je s čustev polno energijo pospremilo odličen koncert.

Vrata dvorane so se odprla uro pred koncertom in že takoj ob vhodu v dvorano so lahko obiskovalci kupili zgoščenke in dvd-je Oliverja Dragojevića in Dupinov.

Že ob vstopu je bilo možno zaradi razpoloženja obiskovalcev slutiti, da bo koncert odlično uspel. Ko pa je malo čez 21. uro na oder stopil Oliver Dragojević s svojo spremljevalno skupino Dupini in pričel s koncertom, je v dvorani dobesedno zavreščalo.

Občinstvu se je predstavil tako s starimi skladbami, kot so Vela Luka, Moj lipi Andjele, in druge., kot tudi z novejšimi skladbami v latinskoameriških ritmih. Predstavil je tudi nekaj skladb z novega albuma Tišina mora.

Okoli tisoč obiskovalcev se je odlično zabavalo, pozibavalo in prepevalo vse njegove uspešnice. Nekoliko moteč je bil edino točilni pult, saj so se nad njim oziroma nad hrupom obiskovalcev okoli njega potožili številni obiskovalci, ki jim je trušč nekoliko pokvaril zabavo, prav tako pa je bilo tudi na obrazu Oliverja Dragojevića zaznati kanček razočaranja nad obiskovalci, ki so povzročali hrup.

Seveda priljubljeni glasbenik ni pozabil na njegov največji hit, skladbo Cesarica avtorja Gibonnija, s katero je zaključil koncert.

oliver_dragojevic_podcetrtek (2)

Po koncertu je prisluhnil tudi oboževalcem in se z njimi z veseljem fotografiral, podelil avtograme in spregovoril kakšno besedo.

Kot je opaziti, se legenda, kot je Oliver Dragojević, v svoji koži počuti več kot odlično, saj je pri svojih letih poln življenjske moči, karizme in humorja.

Po človeku, kot je Oliver, bi se lahko zgledovale številne hrvaške in slovenske “zvezde”, katerih glavni cilj je denar in ne izvajanje kvalitetne glasbe na nivoju, kot to počne Oliver.

v/t/f: Dejan Hribernik

koncert-poet-polsi