Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pokalno tekmovanje v modernih tekmovalnih plesih v Podčetrtku (foto in video)


tekmovanje_v_plesih_podcetrtek_1Minuli konec tedna je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekal plesni spektakel, pokalno tekmovanje v modernih tekmovalnih plesih. Organizator prireditve, na kateri je v dveh dneh skupaj nastopilo več kot 500 plesalcev v plesih disco dance, jazz, show dance, street dance in electric boogie, je bila Plesna šola in Plesni klub ZAPLEŠI SI.

Tekmovalce so ocenjevali dve sodniški skupini in sicer v sobotnem delu Hermina Žuran, Jure Krajnc, Žužana Bartha, Niko Basarič in Vesna Vučajnik. Glavna sodnica je bila Mimi Marčac Mirčeta. V nedeljskem delu pa so nastope ocenjevali Azra Selimanović, Darja Šuser, Nina Fras, Vesna Vučajnk in Saša Eminić Cimperman, Glavna sodnica je bila Diana Drobnič Gorenc.

tekmovanje_v_plesih_podcetrtek_2

Rezultate in ostale podrobnosti bomo dodali naknadno, po potrditvi Plesne zveze Slovenije, do takrat pa vabljeni k ogledu spodnjih video insertov polfinalnih in finalnih nastopov v kategorijah Dicso Dance Duo (otroci in mladinci), Jazz Mala skupina (otroci in mladinci) ter Show Dance Duo (člani). V galeriji fotografij si lahko ogledate utrinke s tekmovanja.

v/t/f: eH