Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Brucovanje KŠŠO 2015 (foto, video)


_DSC7367 (Kopiraj) Tudi letos so člani Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja organizirali tradicionalno brucovanje, tokrat drugič v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Dijake, bruce, študente in druge obiskovalce so zabavali Social Blue iz Bistrice ob Sotli, DJ Kuky in zvezde večera skupina Kingston, ki je nepogrešljiv člen vsake nore zabave.

Kmalu po 21. uri so nastopili člani skupine Social Blue iz Bistrice ob Sotli, kateri so otvorili letošnje brucovanje. Nastopili so pred manj številno publiko, ki se je proti koncu njihovega nastopa začela zbirati v nekoliko večjem številu. Nastopili so z odličnimi priredbami raznih rock skladb, balad in s svojimi avtorskimi skladbami.

Po njihovem nastopu pa se je zabava nadaljevala z nastopom enih in edinih Kingstonov. Skupino Kingston sestavljajo: Reno Čibej, Dare Kaurič, Zvone Tomac, Dejan Dimec in Klemen Ogrizek. Skupina Kingston sodi med tiste glasbenike na slovenski glasbeni sceni, ki znajo narediti noro zabavo tako na maturantskih in absolventskih izletih, kot tudi na številnih nastopih. Nič drugače ni bilo tudi na letošnjem brucovanju, kjer so zbrane obiskovalce zabavali do poznih ur.

v/t/f: Dejan Hribernik