Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodošli na prenovljenem portalu Kozjansko.info!


Drage obiskovalke in obiskovalci spletnega časopisa Kozjansko.info

Pravkar ste pristali na prenovljeni strani portala Kozjansko.info, najbolje obiskanega spletnega medija na območju Kozjanskega in Obsotelja, pa tudi širše. Zadnje mesece smo se trudili, da ob dobrih vsebinah pripravimo tudi posodobljen, tehnično dovršen in uporabniku prijazen spletni portal. Naše delo je sedaj pred vami!

Prenovljenega Kozjansko.info se veselimo toliko bolj, saj zadnje mesece beležimo rekordne obiskanosti v 18-letni zgodovini, odkar je Kozjansko.info nastal iz medijev smarje.com, sentjur.info in rogaska.info. Dnevno Kozjansko.info obišče tudi do 10, celo 15 tisoč obiskovalcev, vsaj nekaj tisoč vas je na strani tudi ob »slabših dneh«.

Vse več je oglaševalcev, ki razumejo, da je Kozjansko.info izjemno učinkovit medijski kanal za promocijo njihovih aktivnosti, produktov, dogodkov, za iskanje zaposlenih itd.. Nekatera oglasna mesta na portalu so zapolnjena za nekaj tednov vnaprej, narašča število zadovoljnih stalnih partnerjev s sklenjenimi dolgoročnimi oglaševalskimi pogodbami.

A kar je najpomembneje, bistvo prenove je, da portal naredimo še boljši za vas, spoštovani obiskovalci. Nekaj je nova preobleka, še več pa nameravamo delati na ažurnih, bogatih in raznolikih vsebinah. Naša zaveza je, da ne zaspimo, da ne zapademo v samozadovoljstvo in samozadostnost, temveč da vseskozi napredujemo, rastemo.

Hvala, da ste z nami. Dobrodošli doma!

Odgovorni urednik Rok Čakš z ekipo:
Bogdan Rahten, Severina Kovačič, Domen Kamplet, Nuša Ozu, Emilija Šterlek, Simon Valant