Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Snežne radosti otrok (dopolnjeno)


(Pred)včerajšnji sneg je najbolj razveselil otroke, ki so se snežnih radosti lotili tudi ob šolskih stavbah.

Kot so zapisali na šolskem spletnem mestu Osnovne šole Lesično so z veseljem odšli na sneg, ki je bil ravno pravi za čudežne kepe in izdelavo snežakov.

Del učencev ta teden preživlja na Pohorju, kjer imajo odlične razmere za šolo v naravi.

“Po nastanitvi v sobah hotela Zarja na Arehu smo pokazali naše smučarko znanje, na osnovi katerega so nas učitelji smučanja razdelili v tri skupine. Večer smo izkoristili za nočni pohod z lučkami. Da pa bo smučanje v prihodnjih dneh varno, smo se seznanili še s FIS pravili. Navezali smo stike in nova poznanstva z vrstniki OŠ Slivnica pri Celju in OŠ Loče,” so zapisali s planote.

Takole pa so iz iste lokacije poročali na OŠ Slivnica pri Celju:

Na Arehu je učence 6. razreda pričakala zimska pravljica. Po kosilu smo preverili smučarsko znanje in formirali skupine. Popoldanske aktivnosti smo namenili nočnemu pohodu, po večerji pa so učenci spoznali še FIS pravila. Dan smo zaključili s spoznavnim druženjem ob glasbi, za katero so poskrbeli kar učenci sami.

Pred Osnovno šolo Dobje so otroci ustvarili dva snežaka, ki stojita neposredno ob šolskem poslopju.

*foto: Osnovna šola Lesično, Osnovna šola Slivnica pri Celju, Osnovna šola Dobje, Osnovna šola Planina pri Sevnici, Osnovna šola Dramlje

Snega so se razveselili tudi otroci na najvišje ležeči šoli na območju, na Planini pri Sevnici, saj je višinska kota tega kraja na 532 metrih nad morsko gladino Trsta.

 


Snežno zabavo so imeli tudi pri Osnovni šoli Dramlje: