Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 8. 1. 2023


TATVINA DENARNICE Z DOKUMENTI

Dne 2. 1 .2023 so policisti obravnavali tatvino denarnice, ki je bila oškodovanki odtujena v popoldanskem času 1. 1. 2023 v gostinskem lokalu v Podčetrtku. Oškodovanka je imela v odtujeni denarnici tudi bančne kartice, iz katerih je storilec dvignil večjo količino denarja. V zvezi kaznivega dejanja še zbiramo informacije.

ZAGOREL DELOVNI STROJ

6. 1. 2023 so policisti na območju občine Kozje obravnavali požar na delovnem stroju – viličarju, ki je v celoti zgorel zaradi napake na električni napeljavi. Požar je sprva pogasil lastnik in v nadaljevanju gasilci PGD Kozje in PGD Buče. V zvezi dogodka bo izpisano poročilo na ODT v Celju.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

Dne 7. 1 . 2023 so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila na parkirnem prostoru trgovine Jager Kozje. Ugotovljeno je bilo, da je NN voznik/-ca 6. 1. 2023 med 14.45 in 15.45 uro z neznanim vozilom trčil/-a v levi del osebnega avtomobila,  ki ga je imela oškodovanka parkiranega na parkirnem prostoru trgovine Jager Kozje. Neznani voznik/-ca po trčenju ni nudil/-a soudeleženemu v prometni nesreči podatkov. V zvezi prometne nesreče še zbiramo informacije.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE KOZJE  

7. 1. 2023 so policisti na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in voznice osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA KUHINJE IN RADIATORJEV IZ ZAPUŠČENEGA OBJEKTA

Istega dne so bili policisti obveščeni o tatvini na območju občine Podčetrtek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času od julija 2022 do 2. 11. 2022 na neoviran način vstopil v notranjost zapuščenega objekta v kraju Prelasko, iz katerega je demontiral in odtujil gostilniško kuhinjo iz nerjaveče kovine, več železnih radiatorjev različnih dimenzij in cev iz nerjaveče kovine za dovod zraka kuhinjske nape.  V zvezi kaznivega dejanja še zbiramo informacije.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu smo bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v dveh primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.