Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PGD Rogaška Slatina z novim vozilom


Teden dni po velikem silvestrovanju je bilo pri Protovoljnem gasilskem društvu Rogaška Slatina znova veselo in svečano. V soboto so namreč v svoje prostore sprejeli novo vozilo GVC-3 (AC 35/75).

Gre za vozilo a podvozju MAN TGM 18.340 4×4, z izdelano nadgradnjo v podjetju Rosenbauer Group. Ima rezervoar s 7500 litri vode ter opremo po tipizaciji GVC-3.

S tem bodo lahko še učinkoviteje posredovali na raznih nesrečah, predvsem požarih in s tem zagotavljali varnost v Rogaški Slatini in širše.

Ob tem so zapisali: “Zahvaljujemo se vsem, ki so kakorkoli pripomogli in sodelovali pri nabavi omenjenega vozila, predvsem vodstvu PGD Rogaška in Občina Rogaška Slatina, kakor tudi vsem članom društva, ki s svojimi aktivnostmi pripomorejo k uresničitvi takšnih projektov, seveda zahvala tudi vsem krajanom, ki nam pomagajo in nas podpirajo.”

Na svečanosti je bil prisoten tudi slatinski župan, mag. Branko Kidrič, ob ostali gostih pa tudi predstavniki pobratenih gasilskih društev Prišlin-Hum, Zabok in Zasip.


*foto: PGD Rogaška Slatina