Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Razdejanje v Podčetrtku: poškodovano igrišče, na termah uničena novoletna razsvetljava

V Podčetrtku so na delu vandali. Včeraj se je o vandalizmu na igrišču na družbeno omrežje Facebook zglasil občan, policisti pa poročajo o vandalizmu term v Podčetrtku, katere so bile zaradi tega odškodovane za 1.500 evrov.

Kot je razvidno v naslovni fotografiji, so bili v zadnjih dneh poškodovani deli športnega igrišča. V komentarjih pod objavo na Facebooku nekateri trdijo, da je razdejanje samo posledica močnega vetra, ki je zadnje dni pihal v kraju, spet drugi pa trdijo, da tudi zelo močan veter ne bi mogel izpuliti koša ter da je to delo vandalizma. V vsakem primeru pa bo zaradi poškodb igrišče potrebovalo sanacijo.

Uničenje novoletne okrasitve pa je brez dvoma delo vandalov. Kot so sporočili iz Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, so bili v petek obveščeni, da je neznani storilec preko noči prerezal več okrasnih lučk izobešenih po celotnem kompleksu term v Podčetrtku. S tem je povzročil okoli 1.500 evrov materialne škode. V zvezi navedenega preiskava še poteka in bodo policisti po končani preiskavi na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Preberite si tudi današnje policijsko poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah.

Foto: FB /  Jaka Koštrun