Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kam na silvestrovanje na prostem 2022 za otroke in odrasle na Kozjanskem in Obsotelju


Letu 2022 so šteti dnevi, s tem pa se bliža tudi najdaljša noč v letu. Če ste se letos znašli med tistimi, ki ne načrtujejo silvestrovanja v tujini, na drugem koncu države, ali se boste preprosto raje zadrževali v domači okolici, ste na pravem mestu. Za vas smo preverili, kje na Kozjanskem in Obsotelju se bo silvestrovalo na prostem, vstopnine pa ne bo…

V Šentjurju 31.12. ob 17. uri na Mestnem trgu pripravljajo silvestrovanje za otroke, kjer ne bo manjkalo plesa, glasbe in toplih napitkov. Obiskal jih bo tudi dedek Mraz in mednje razdelil sladkosti, najmlajši pa bodo nazdravili z otroško penino. Sicer pa bo za mladino in starejše krajane dan prej, 30.12. na ploščadi pred IKC, potekal koncert, kjer bo za vzdušje hip-hopa poskrbel izolski raper Drill.

S Slovenskimi zvoki bodo silvestrovali v Rogaški Slatini

Novo leto na prostem pa bodo dočakali v Rogaški Slatini. Silvestrovanje se bo dogajalo od 22. ure dalje pred gasilskim domom PGD Rogaška Slatina, kjer se boste lahko veselili v družbi ansambla Slovenski zvoki.

V Podčetrtku na zadnji dan v letu ob 10.30 uri gostijo otroško silvestrovanje, istega dne ob 22. uri pa se prične pravo silvestrovanje, natančneje na drsališču Podčetrtek, ob večnamenski športni dvorani. Zabaval vas bo DJ Sebby.

*naslovnica je simbolična.

N.O.