Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarkarje Podčetrtka po izjemno napeti tekmi za las premagali Novomeščani


KK Krka : KK Terme Olimia Podčetrtek 82 : 75

(13:12 21:29 28:18 20:16)

Včeraj je bilo mogoče spremljati zelo napeto tekmo med Podčetrtkom in Krko, v prvi polovici sta bila kluba neprestano izenačena ter si izmenjevala vodstvo. V začetku druge polovice je z izjemno igro Podčetrtek prevzel vodstvo ter prednost zvišal na 13 točk, vendar pa ga je proti koncu igre Krka ponovno dohitela. V zadnjih minutah so Novomeščani ponovno prevzeli vodstvo ter zmagali z razliko samo sedmih točk. Tako košarkarji Krke ostajajo ob Šentjurju edina neporažena ekipa v Ligi Nova KBM. Podčetrtčani bodo v ponedeljek, 7. novembra, gostili zasedbo Šentjurja.

Ob koncu tekme je Sandi Čebular, košarkar Podčetrtka, povedal: “Vseskozi izenačena tekma. Začeli smo dobro, ustvarili smo si prednost, vendar je v tretji četrtini sledil padec v igri in Krka se je uspela vrniti. Na koncu smo poskušali z individualnimi napadi, a nismo našli prave rešitve. Košarkarji Krke so dobro odigrali v obrambi in zasluženo slavili.”

Krka: Stipčević 25, Spasojević 20, Špan 19, Cerkvenik in Vucić 6, Macura 3, Škedelj 2 ter Stergar 1

Podčetrtek: Atanacković 19, Čebular in Tadić po 12, Turner 11, Muratović 7, Švigelj 6, Škorjanc in Stoimenov po 3 ter Struger 2

Foto: FB / KK Krka Novo Mesto