Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 5. 9. do 11. 9. 2022 (otrok padel s skirojem, iz bančnega računa izginilo 1000€ …)


ZLORABA PLAČILNE KARTICE

Dne 5.9.2022 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila občanka in naznanila, da ji je neznana oseba v preteklem tednu na nepojasnjen način z bančnega računa odtujila slabih 1000 evrov. Omenjena je podala Zapisnik o sprejemu ustne ovadbe. V zvezi navedenega dejanja bo policija skušali ugotoviti storilca, ter bo zoper njega podala kazensko ovadbo na ODT Celje

SPOR MED SOSEDOMA

Dne 5.9.2022 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o medsosedskem sporu. Policisti so na intervenciji ugotovili, da je do prijavitelja, ki je postavljal panelno ograjo ob meji pristopil sosed in pričel nad njim vpiti in ga žaliti. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA

Dne 6.9.2022 je PP Šmarje pri Jelšah obravnavala prometno nezgodo z materialno škodo v Hrastju pri Bistrici, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja enega od udeleženih, tako da sta se vozili med seboj oplazili. Povzročitelju PN je bil na kraju izdan plačilni nalog.

POGREŠANA OSEBA

Dne 7.9.2022 je bila policijska postaja obveščena o pogrešanem moškem na območju Pečice, ki je v popoldanskem času odšel v bližnji gozd nabirat gobe. Več policistov, gasilcev in občanov je istega dne v nočnih urah iskalo pogrešanega. Na žalost so ga med iskalno akcijo našli svojci, a žal že pokojnega. Pregledal ga je zdravnik, ki je smrt potrdil.

PADLA S SKIROJEM

Dne 11.9.2022 je dežurni zdravnik obvestil PP Šmarje pri Jelšah, da je na cesti padel otrok s skirojem. Zdravnik je poškodovanega otroka oskrbel in napotil v SB Celje na pregled. Po končanem obisku SB Celje so policisti naknadno s starši in otrokom govorili, otrok je kljub uporabi kolesarske čelade zadobil lahko telesno poškodbo. Z ogledom kraja padca in poškodovanega skiroja je bil ugotovljen vzrok nesreče, zoper odgovornega starša bo uveden hitri postopek pri prekrškovenm organu, saj so nastale posledica zaradi opustitve dolžne skrbi ali nadzorstva nad otrokom.

R. G. / PP Šmarje