Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Viva center vas vabi na teden odprtih vrat

V tednu med 12.9. in 16.9. bo v Viva centru potekal TEDEN ODPRTIH VRAT, kjer boste lahko vse naše programe, ki jih izvajamo celotno leto obiskali BREZPLAČNO. Ker je število mest omejeno, se je potrebno na vse aktivnosti prijaviti TUKAJ. Prav tako bo v tem tednu potekal vpis v novo sezono 2022/2023.

Za vse tiste, ki pa naju še ne poznate, sva Tjaša in Maša. Obe vedno nasmejani in polni energije. Vsaka je »močna« na svojem strokovnem področju – ena diplomirana fizioterapevtka, druga medicinska sestra z veliko izkušnjami kar iz prve roke, saj jo doma razveseljujeta dva sončka. Najina skupna poslovna pot se je začela pisati dobri dve leti nazaj, ko sva združili moči in začeli delati pod skupnim imenom – Viva center.

 

 

Vsako novo življenje se začne v trebuščku – zato imava za naše drage nosečke pripravljen program varne vadbe v nosečnosti, ki ga po potrebi prilagodiva posameznici. Novopečenim staršem z veseljem pokaževa in poveva, kako pravilno rokovati z njihovim novim družinskim članom. Hkrati tudi svetujeva mamicam, ki imajo bodisi težave ali potrebujejo kakšen nasvet glede dojenja ali razvoja dojenčka.

 

 

Za naše najmlajše imava na voljo krasen program tečaja masaže dojenčkov, ki je po najinem mnenju “must have” vsake mlade družinice. Masaža je čudež, ki mu pravimo dotik. In dotik potrebujemo prav vsi! Samo pomislite, kako prijetno vam je, ko se vas nekdo dotakne. Pri dojenčkih pa je stik kože na kožo izrednega pomena. Pomemben je za dojenčkov razvoj, saj spodbuja njegov zgodnji razvoj. Poleg tega dotik v dojenčku vzbuja občutek varnosti in topline ter zmanjšuje stres in bolečino. Otrokom, še posebej novorojenčkom, z nežnim dotikom pomagamo, da se umirijo, nehajo jokati in da lahko bolje in bolj mirno spijo.

 

Po zaključenem tečaju masaže se večina mamic odloči za nadaljevanje druženj v obliki vadbe, ki je namenjena mamicam in dojenčkom. Za tiste malce večje otroke pa izvajava skupinske vadbe. Vadbo malček obiskuje skupaj z enim od staršev. Sva veliki zagovornici kvalitetno preživetega časa skupaj z otrokom in obisk vadbe skupaj s staršem je res nekaj posebnega.

 

Seveda se v centru najdejo programi tudi za druge. Z letošnjim letom bova pričeli z vadbo za fit hrbtenico, saj ima vse več ljudi s tem težave. Poleg pestre izbire vadb pa lahko k nam pridete na obravnavo brazgotin ter bownovo terapijo. Katerega koli programa se lahko udeležite tudi individualno. Na ta način lahko program popolnoma prilagodiva vam ali vašemu dojenčku, v kolikor želite pa prideva tudi na dom.

Prav tako v Viva centru organizirava tečaj prve pomoči za dojenčke in otroke ter tečaj prve pomoči za odrasle. Vodi jih izkušen reševalec Dorijan Zabukovšek, ki je vodja reševalne enote v Šmarju pri Jelšah in že vrsto let predava po Sloveniji.

Tjaša: »Žalosti me dejstvo, kako malo znanja imajo ljudje na področju nudenja prve pomoči. Ko sem prvič ob svojem otroku dobesedno otrpnila, saj je med hranjenjem prenehal dihati, sem se odločila, da ob prvi priložnosti organiziram tečaj prve pomoči.

 

Misel, ki naju spremlja vsak dan in bi se jo morali še kako zavedati vsi, se glasi Tisto, kar se najbolj splača nameniti otroku, sta vaša ljubezen in čas. Umazana posoda, gore nezlikanega perila, majhni odtisi prstkov na oknu, počečkana stena … vse bo počakalo in naš dom bo še prehitro čist in tih.

Uživajte življenje vsak trenutek na vsakem koraku.

In predvsem … imejte se radi!

 

 

Se vidimo na tednu odprtih vrat.
Vabljeni!

 

Prijavite se na teden odprtih vrat TUKAJ. Povezavo do dogodka najdete TUKAJ.

Sledite jima lahko tudi na družbenih omrežjih:

Naročnik: Viva center