Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski kolesarski maraton tokrat tudi z novostjo, traso namenjeno družinam

Šmarje pri Jelšah bo konec julija znova priča športno-rekreativnemu dogodku. Zgodil se bo namreč 18. šmarski kolesarski maraton, ki tokrat poleg najzahtevnejše, 66 kilometrov dolge trase, ponuja tudi 28 kilometrsko traso namenjeno družinam.

Zavod TŠM Šmarje pri Jelšah konec meseca, v nedeljo, 31. julija 2022, pripravlja že 18. šmarski kolesarski maraton, ki tokrat prinaša tudi nekaj novosti. Letos je namreč poleg zahtevnejše, 66 kilometrske trase, na voljo tudi 28 kilometrska trasa, namenjena družinam. Obe trasi potekata skozi idilične kraje med Šmarjem pri Jelšah in Podčetrtkom. Vsi udeleženci bodo, poleg kolesarskih užitkov, deležni simboličnih nagrad.

»Družinsko kolesarjenje med Šmarjem pri Jelšah in Podčetrtkom je namenjeno vsem družinam ne glede na starost otrok, saj se lahko družine odpravijo na najdaljšo pot do Podčetrtka in nazaj ali na katerokoli krajši različico in obrnejo nazaj proti Šmarju kjerkoli na poti. Kolesarjenje je varno saj celotna trasa poteka po kolesarski stezi. Vsi udeleženci prejmejo nagrado, otroci pa se bodo v cilju še posebej razveselili sladoleda. Prijavite se na naši spletni strani (op. p. https://visitsmarje.si/bodi-fit/smarski-kolesarski-maraton/) ali od 8:00 naprej na startu pri Magnum logistiki (bližina Mercatorja). Vabljeni!« je o prihajajočem športno-rekreacijskem dogodku povedal Gregor Krajnc, direktor TŠM Šmarje pri Jelšah.

Trasa Družinskega kolesarjenja na 18. šmarskem kolesarskem maratonu:

Trasa 18. šmarskega kolesarskega maratona:

 

Več informacij najdete TUKAJ


naročnik: Zavod TŠM Šmarje pri Jelšah, foto: pixabay