Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Klimatske naprave z montažo – Pravaklima

Ste se končno odločili za nakup klimatske naprave in izbrali tudi strokovno montažo? Težje delo je za vami – sedaj je čas, da se sprostite, saj bodo za vse ostalo poskrbeli strokovnjaki. Se za nakup klimatske naprave šele odločate in niste povsem prepričani, če se nakup z montažo splača? V obeh primerih je dobro, da veste, kaj vas ob nakupu klimatske naprave z montažo čaka.

Nakup klimatske naprave z montažo prinaša številne prednosti – ki bodo vplivale ne le na vaše udobje, ampak tudi na učinkovitost in pravilno delovanje naprave.

Ali se nakup klime z montažo splača?

Če se o nakupu klimatske naprave šele odločate, je dobro že vnaprej vedeti nekaj stvari o montaži. Najbrž ste že zasledili, da se marsikdo montaže loti kar sam. S tem ni sicer nič narobe, a je montaži vseeno potrebno posvetiti precej pozornosti, saj je od pravilne montaže odvisna sama učinkovitost klimatske naprave.

Če vas skrbi cena montaže klime, imejte v mislih, da boste ob nakupu klimatske naprave z vključeno montažo prihranili več kot ob nakupu naprave in storitve posebej. Morda se vam tudi zdi, da je ceneje in enostavneje, da montažo klime opravite sami, pa ni nujno, da je tako.

Pri nakupu klime z montažo si zagotovite celostno storitev – od strokovnega svetovanja pri izbiri prave klimatske naprave do kakovostne montaže s strani usposobljenih monterjev ter ostalih poprodajnih aktivnosti. Ne pozabite, da je za brezhibno delovanje klimatske naprave pomemben tudi reden servis, zato izberite ponudnika, ki vam omogoča kvalitetno poprodajno izkušnjo.

Pravaklima vam poleg ugodnih cen in vrhunske kakovosti klimatskih naprav zagotavlja tudi odlično uporabniško izkušnjo, zato se pri njih z izbiro klimatske naprave proces še ne konča.

V nadaljevanju preberite, katere so prednosti nakupa klimatske naprave z montažo.

Nakup klimatske naprave z montažo bo ugodnejši

Nakup klimatske naprave z montažo nudi nekatere finančne prednosti:

  • Ugodnejši nakup: Pri nakupu klime z montažo (in pri izpolnitvi določenih pogojev) se upošteva nižja davčna stopnja, kar pomeni 9,5 % namesto 22 %.
  • Prihranjen čas: Prihranili boste svoj dragoceni čas, ki bi ga v nasprotnem primeru porabili za iskanje prostega monterja v vašem kraju. Prav tako se vam ne bo treba ukvarjati z iskanjem navodil za montažo in samo montažo v primeru, da bi jo opravili sami.
  • Prihranjen denar: Prihranili boste več denarja, kot pa bi ga, če kupite napravo in storitev montaže posebej. Tudi, če bi se montaže lotili sami, imejte v mislih, da ni vse zastonj, saj morate nekaj denarja nameniti materialu.

Montaža klimatske naprave bo kakovostna in pravilna

Ker bodo ob nakupu klimatske naprave z montažo za slednjo poskrbeli izkušeni monterji, boste prejeli celovito izkušnjo:

  • Svetovanje pri izbiri: Strokovnjaki vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri prave klimatske naprave. Tako bo vaša izbira bolj preudarna, saj boste lažje izbrali pravo napravo za vaše potrebe.
  • Pravilna montaža: Namestitev bodo izvedli usposobljeni monterji, zato boste lahko prepričani, da je klimatska naprava nameščena na optimalno mesto in bo delovala pravilno in učinkovito še mnogo let.
  • Kakovostna montaža: Za montažo bodo poskrbeli izkušeni strokovnjaki, ki bodo imeli nadzor nad celotnim procesom namestitve, prav tako pa bodo poskrbeli, da bo montaža narejena s kvalitetnim materialom.

Montaža klime bo hitra

Ali vas skrbi, da boste ob nakupu klimatske naprave z montažo dolgo časa čakali na prostega monterja v vašem kraju? Pred nakupom preverite, kateri ponudnik klimatskih naprav vam ponuja montažo v vaši okolici. Spletna trgovina Pravaklima vam zagotavlja razvejano mrežo dobaviteljev in monterjev po celi Sloveniji. Tako boste deležni celovite izkušnje – od svetovanja pa do kakovostne montaže – v kar najkrajšem možnem času.

Kaj vas čaka ob nakupu klime z montažo?

Nakup klimatske naprave z montažo je smotrna odločitev, še posebej, ker bodo montažo izvedli izkušeni monterji. Za lažjo organizacijo je dobro vedeti, kaj vas čaka ob nakupu klime z montažo.

Po nakupu klimatske naprave z montažo vas čaka le še določitev termina montaže in montaža, ki jo bodo opravili izkušeni monterji, vi pa boste le uživali v prijetno ohlajenem prostoru.

Določitev termina montaže

Po izbiri klimatske naprave z montažo sledi določitev termina montaže. Pred izbiro ponudnika preverite, ali ponujajo storitve montaže tudi v vašem kraju ali pa izberite takega ponudnika, ki ima mrežo monterjev po celi Sloveniji.

Osnovna montaža klimatske naprave

Čeprav bodo namestitev klimatske naprave za vas opravili strokovnjaki, pa je dobro, da veste, kaj vsebuje. Osnovna montaža klimatske naprave običajno zajema preprosto nadometno montažo z nadometnimi kanali do pet metrov razdalje med notranjo in zunanjo enoto ter en preboj do 40 centimetrov debelega zidu.

Kaj pa je podrobneje vključeno v osnovni montaži klime?

  • Montaža zunanje enote na fasado do višine štirih metrov oziroma montaža na balkon ali pod okensko polico.
  • En preboj zidu.
  • Izdelava do štirih metrov dolge plinske cevne in električne povezave med enotama z nadometnimi kanali.
  • Odvod kondenza iz notranje in zunanje enote na podlagi prostega padca do pet metrov.
  • Montaža notranje enote.
  • Priklop na obstoječo električno napeljavo v dolžini do pet metrov.
  • Dobava in montaža nosilne konzole za zunanjo enoto klimatske naprave.
  • Vakuumiranje, polnjenje sistema, zagon s preizkusom delovanja.
  • Drobni in montažni material.

Uživanje v prijetno ohlajenem prostoru

Ko bo klimatska naprava nameščena, vas bo čakalo le še uživanje v prijetno ohlajenem prostoru. Ker bodo montažo klimatske naprave opravili strokovnjaki, boste lahko prepričani, da je ta nameščena pravilno in bo delovala učinkovito še mnogo let.

Zaključek

Nakup klimatske naprave z montažo se splača, saj prinaša številne prednosti. Poleg ugodnejše cene, hitre, pravilne in kakovostne montaže klimatske naprave, vam bo ponudnik, ki ste ga izbrali, nudil tudi servis in svetovanje po nakupu. Če vas vseeno skrbi, da vas bo zaradi zasedenosti monterjev prehitelo vroče poletje, izberite ponudnika, ki ponuja celovito izkušnjo. Napredna spletna trgovina Pravaklima vam zagotavlja razvejano mrežo dobaviteljev in monterjev po celi Sloveniji. Tako boste deležni svetovanja in kakovostne montaže klimatske naprave v najkrajšem možnem času.


Naročnik objave: WCC mediji d.o.o.