Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Bistrici ob Sotli stekel 41. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz


Športno društvo Bistrica ob Sotli je v soboto 18. 06. 2022 izpeljalo 41. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz.

Po dveh letih so dogodek lahko izpeljali brez vseh omejitev in tako kot vsa leta do sedaj so lahko izpeljali tradicionalni turnir v malem nogometu, kateri je eden prvih organiziranih turnirjev v Sloveniji.

Turnirja udeležilo 16 ekip iz celotne Slovenije. Ogledati si je bilo mogoče veliko izredno razburljivih tekem, saj so ekipe prikazale odlične predstave. Prvo mesto je zasedla ekipa Elita iz Rogaške Slatine, drugo mesto so si zagotovili igralci iz Bosne in Hercegovine ekipa Yugo team, tretji so bili lanskoletni zmagovalci ekipa Brkič team, nehvaležno četrto mesto pa je osvojila ekipa NK Pajkl iz Ljubljane. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Mahmud Bahtić iz ekipe Yugo team, največ zadetkov je dosegel David Ferčec iz ekipe Elita, mesto najboljšega vratarja pa je zasedel Tadej Romih, ki je igral v ekipi Brkič team. Obisk turnirja je bil zelo zadovoljiv, saj se je ob igrišču zbralo lepo število gledalcev in navijačev.

 

Predsednik društva Športnega društva Bistrica ob Sotli, Matic Moškon: “Z izpeljanim turnirjem smo v društvu generalno zelo zadovoljni. Glede na to da je bilo v Sloveniji na ta dan še 7 drugih turnirjev, smo bili veseli da je na našem turnirju tekmovala kar 16 kvalitetnih ekip. Obisk gledalcev je bil odličen, saj zaradi prejšnjih leti in korona krize nismo vedeli kaj pričakovati, ampak glede na obisk je videti da so ljudje željni zabav in druženja. Rad bi se še zahvalil vsem sponzorjem in donatorjem, posebej generalnem sponzorju podjetju SIFLEKS. Veselimo se že prihodnjega leta, ko bomo organizirali že 42. zaporedni nočni turnir.

 

Foto: Jernej Šulc