Krajevne skupnosti Rogatec, Donačka gora in Dobovec obeležile skupni praznik (foto)

13. 6. 2022 12:16

V soboto je potekal dogodek ob obeležitvi skupnega krajevnega praznika krajevnih skupnosti Rogatec, Donačka Gora in Dobovec.

Prireditev je potekala v sproščenem in veselem vzdušju za katerega je poskrbel Ansambel Roka Žlindre. Vmes so krajani pripravili tudi lasten kulturni program, ki ga je vodila Dolores Pušaver. V kulturnem programu so se predstavili mladi talentirani krajani, in sicer Anže Križnik s harmoniko, Mija Lončarič s petjem in za konec Nejc Novak s harmoniko. Po predstavitvi mladih talentov je prisotne z nekaj besedami pozdravil župan Rogatca Martin Mikolič. Dogodek je pritegnil lepo število ljudi, ki so na ta lep sončen dan uživali ob zabavnih in narodnozabavnih ritmih Ansambla Roka Žlindre.

“Vsekakor pa dogodka ne bi mogli izpeljati brez številnih, ki so nam pomagali, da je ta uspel. Zahvalili bi se radi Občini Rogatec, Gostišču Pod goro, ki je bilo pripravljeno prevzeti gostinski del, Društvu kubarašev Rogatec – Rogaška, Osnovni šoli Rogatec, Prostovoljnim gasilcem iz Dobovca, Donačke Gore in Rogatca, PGD Šmartno na Pohorju za posojen šotor, vsem, ki so nam posodili mize: Občina Rogate, PGD Dobovec, Občina Rogaška Slatina, PGD Makole in PGD Stoperce, Zlatki Polajžer za prvo pomoč, Samotu Peeru za prevoz miz, Gospodu Gobec Štefanu, Družini Drovenik za prostor za parkiranje, vsem, ki so kakorkoli pomagali, vsem, ki so pomagali pri postavitvi in pospravljanju šotora in Dolores Pušaver za odlično vodenje kulturnega programa. V upanju, da dogodek postane tradicionalen se zahvaljujemo tudi vsem krajanom, ki so se dogodka udeležili,” so ob uspelem dogodku zapisali na KS Rogatec, KS Donačka Gora in KS Dobovec.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X