Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina (na vlaku najden ilegalni pribežnik, prevara pri spletnem nakupu bagra, …)


Rogatec, 02. 05. 2022
Policisti so v Rogatcu v bližini Nemškega mostu prijeli državljana Afganistana, kateri je nezakonito prestopil državno mejo. V postopku je tujec zaprosil za mednarodno zaščito.

Rogaška Slatina, 04. 05. 2022
Policisti Rogaška Slatina, so bili obveščeni, da se na vlaku nahaja oseba, za katero sumijo da gre za ilegalnega prebežnika. V Tekačevem na ŽP so policisti v nadaljevanju obravnavali osebo za katero se izkazalo, da gre za državljana Turčije, kateri je nezakonito prestopil državno mejo v Dobovcu, peš nadaljeval pot do železniške postaje in nato pot skušal nadaljevati z vlakom v smeri Celja. V postopku je tujec zaprosil za mednarodno zaščito.

Rogaška Slatina, 05. 05. 2022
Na PP se je zglasil občan, ter povedal, da je preko spleta iz Poljske kupil gradbeni stroj, ta po plačilu ni več prišel do prodajalca, oziroma mu stroj ni bil posredovan. Z oškodovancem je bil opravljen razgovor, sledi zbiranje obvestil in KO na ODT.

Rogatec, 06. 05 .2022
Policisti PP Rogaška Slatina so imeli v Rogatcu v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, rezultat je bil 0.67 mg/l, Vozniku mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

PP Rogaška Slatina