Najbolj preprost način do prve ali boljše zaposlitve

Zadnje leto je bilo precej turbulentno, tako na osebnem, kot tudi na poslovnem področju. Ogromno vrat se je zaprlo, hkrati pa so te spremembe odprle tudi morje novih priložnosti. Na področju zaposlovanja je veliko potreb po novih kadrih in le- teh nemalokrat primanjkuje. Če torej razmišljate o novi službi, boljši plači ali spremembi kariere, je zdaj pravi čas. Zaposlitev.info vam pomaga, da na hiter in učinkovit način najdete vašo sanjsko zaposlitveno priložnost.

Profesionalna ekipa portala Zaposlitev.info deluje z 8 letnimi izkušnjami in z dobrim poznavanje trga dela. Odlikujejo jih strokovnost, ažurnost in prijaznost. Vsaki stranki se posvetijo individualno ter diskretno, zato so zaupanja vreden partner za vse, ki iščete zaposlitev ali nove sodelavce za vaše podjetje.

ISKALCI ZAPOSLITVE

Spletni portal ponuja vse vrste zaposlitev, od prvih študentskih izkušenj, pa vse do rednih delovnih razmerij ali dela preko s.p. in d.o.o. Izbirate lahko med različnimi delovnimi področji zaposlitev v Sloveniji, na voljo pa so tudi ponudbe za delo v tujini. Za prihranek vašega dragocenega časa poskrbi e-obveščanje o novih zaposlitvenih priložnostih, ki relevantne objave za vas dostavi kar direktno v vašo e-pošto. Ta storitev je popolnoma brezplačna, le naročiti se je potrebno. Ker se trendi na področju zaposlovanja zelo hitro spreminjajo, vam Zaposlitev.info ponuja tudi najnovejše informacije, ki jih potrebujete, da bosta vaša prošnja in življenjepis postala vstopnica za osebni razgovor ter osebni razgovor pot, ki vas pripelje do ponudbe za delo. Rubrika »Nasveti« poleg tega skriva tudi pestro izbiro znanja z ostalih področij zaposlovanja in življenja.

DELODAJALCI

Veliko podjetij se dandanes sooča s težavami, ko iščejo primeren kader zase. Žal se težave pri iskanju kakovostnega kadra iz deficitarnih, širijo tudi na ostala področja. Pri iskanju vaših novih sodelavcev  vam pomaga portal Zaposlitev.info, ki s svojo raznoliko ponudbo storitev poskrbi, da bo vaš oglas dosegel kar najširše občinstvo in to za zelo ugodno ceno. Uporabniku prijazen »Vmesnik za delodajalce«, vam omogoča zelo enostavno objavljanje in upravljanje svojih zaposlitvenih oglasov, kar vam prihrani ogromno dragocenega časa. Za primere, ko sami oglasi ne pripeljejo do željenega rezultata, Zaposlitev.info ponuja tudi storitev »Headhunting«, to je direktno iskanje kadrov. Za vas profesionalno opravijo primarni postopek iskanja, selekcije in razgovorov ter vam predlagajo kakovostne kandidate, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam, željam in zahtevam. Z veseljem pa vam pomagajo tudi pri grajenju ugleda podjetja med iskalci zaposlitve, z vami delijo nasvete o vzpostavljanju dobrih delovnih odnosov, informacije o postopkih, če želite zaposliti tujca, svetujejo na področju delovnega prava in še veliko več.

Naročnik: zaposlitveni portal Zaposlitev.info, Miran Trupi, s.p.