Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aleš Seidl ostaja na čelu OOZ Šmarje pri Jelšah


Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah je v četrtek izvedla skupščino, s katero je izvolila organe zbornice.

Za še en predsedniški mandat je bil izvoljen Aleš Seidl, v mandatu 2022–2026 pa bo njegova desna roka podpredsednica Milanka Virant Levstik.

Nova skupščina je zastavila program dela za leto 2022 in sklenila, da približa pomen zbornice kot zastopnika vseh obrtnikov in podjetnikov čim več poslovnim subjektom šestih občin. Hkrati pa se zavedajo, da bo aktivnosti potrebno usmeriti tudi v promocijo poklicev, ki jih člani trenutno opravljajo, med mladimi pa je interes zanje premajhen, saj je težko najti zaposlene in naslednike, ki bodo te dejavnosti opravljali v prihodnosti.

Poslance skupščine je nagovoril tudi minister Zdravko Počivalšek, ki je z obiskom izrazil zahvalo za konstruktivno sodelovanje zbornice ter pohvalo vsem obrtnikom in podjetnikom, ki so še posebej v teh zahtevnih časih dokazali, da predstavljajo zdravo jedro ekonomije in v naši državi poganjajo malo gospodarstvo.