Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi v Podčetrku organizirajo marčevsko čistilno akcijo


V Občini Podčetrtek že vrsto let organiziramo čistilno akcijo, z namenom očistiti naše okolje, polepšati naš bivanjski prostor, ter opozoriti na neodgovorno ravnanje posameznikov, ki odlagajo smeti vsevprek. Zato vljudno vabimo in prosimo posameznike, društva in organizacije, da se odzovete in se udeležite letošnje čistilne akcije v občini Podčetrtek.

Prosimo vas, da se nam v soboto, 19. MARCA 2022 ob 9. uri, pridružite na vašem najbližjem zbirnem mestu za prostovoljce.

Zbirna mesta za prostovoljce in vodje zbirnih mest:

  • Gasilski dom Pristava pri Mestinju (Srečko Gobec – 041-793-860)
  • Gasilski dom Podčetrtek (Urban Videtič 041- 670-547 )
  • Gasilski dom Imeno (Blaž Šelekar 031-776-741 )
  • Parkirni prostor pred pokopališčem Olimje (Matija Jagrič 041-369-482)
  • Gasilki dom Sela (Nada Kodrin  031-547-973 )
  • Gasilski dom Polje ob Sotli (Nataša Povalej 051-264-810 )

Na letošnji akciji bo poudarek na čiščenju odpadkov ob cestah, sprehajalnih in kolesarskih poteh, potokih in železnici. Za osebno varnost prostovoljcev organizator ne odgovarja, zato prosim, da vsak posameznik skrbi za svojo varnost.

Za akcijo se primerno oblecite in obujte. Dobrodošlo je,  da od doma prinesete rokavice. Vreče za smeti in navodila   boste prejeli na zbirnem mestu. Po akciji, ki se predvidoma zaključi ob 12. uri, bo na zbirnih točkah organizirana malica za prostovoljce.  Z množično udeležbo pokažimo, da nam ni vseeno za naše okolje.

Vljudno vabljeni, skupaj nam bo uspelo!  

Župan: Peter MISJA