Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tragična nesreča ilegalnih prebežnikov na avtocesti pri Slovenskih Konjicah, voznik pobegnil (foto)


Nekaj minut čez polnoči se je na avtocesti Tepanje–Dramlje zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba, še deset pa jih je bilo poškodovanih.

Po podatkih policije je nesrečo povzročil neznani voznik, ki je v vozilu prevažal ilegalne prebežnike.

S PU Celje so sporočili, da so bili nekaj čez polnoč obveščeni o prometni nesreči, ki jo je na avtocesti, na območju Tepanja, v smeri proti Ljubljani, povzročil neznani voznik kombiniranega vozila. Voznik, ki je v tovornem delu vozila prevažal 11 ilegalnih prebežnikov, po prvih podatkih naj bi šlo za državljane Indije, Sirije in Afganistana, je zapeljal v desno, izven vozišča, na kovinsko ograjo. Vozilo se je večkrat prevrnilo. V prometni nesreči je ena oseba umrla, dva sta se hudo poškodovala, ostali pa lažje. Voznik je po trčenju peš pobegnil s kraja prometne nesreče in ga še iščejo.

Več podatkov o tragični prometni nesreči bodo policisti sporočili po zbranih obvestilih, v prihodnjih dneh.

Po informacijah centra za obveščanje, se je ob 0.19 uri na avtocesti Tepanje–Dramlje v občini Slovenske Konjice vozilo zapeljalo s ceste. Ena oseba je umrla, poškodovanih pa je 10 oseb. Gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče so zavarovali kraj, nudili prvo pomoč poškodovanim, nudili pomoč reševalcem NMP in odklopili akumulator. Reševalci NMP so oskrbeli poškodovane osebe in jih odpeljali v SB Celje in UKC Maribor.