Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Seznam lokacij radarjev v sklopu ‘Maratona hitrosti’


V četrtek, 24. marca 2022, bodo policisti na okoli 600 lokacijah po vsej državi izvedli maraton nadzora hitrosti. Nadzor bo potekal od 6. do 18. ure.

To pomeni, da lahko vozniki v Sloveniji (in tudi praktično vseh državah Evropske unije) na ta dan pričakujejo, da jih bodo policisti ustavili in kontrolirali.

Maraton nadzora hitrosti bomo v Sloveniji tokrat izvedli že osmo leto zapored. Pri maratonu nadzora hitrosti bo sodelovalo 188 policistov, ki bodo pri tem uporabljali vsa razpoložljiva sredstva. Občasno se jim bodo pridružile tudi ostale patrulje, ki bodo nadzor izvajale ob rednem delu, v okviru nacionalne preventivne akcije Hitrost (ang. Speed), ki poteka cel teden, kar pomeni, da vozniki lahko pričakujejo dodatne policijske kontrole tudi na drugih lokacijah.

Na katerih lokacijah bodo na voznike prežali radarji?

V četrtek, 24. marca 2022, bodo policisti na okoli 600 lokacijah po vsej državi izvedli maraton nadzora hitrosti. Nadzor bo potekal od 6. do 18. ure. Lokacije, na katerih bodo policisti prežali prežali na prehitre voznike lahko preverite spodaj, ali na povezavi tukaj: