Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurjevo 2022: odprte prijave za razstavljavce na stojnicah Šentjurjevega sejma


Le še dva meseca nas loči od tradicionalnega Šentjurjevega sejma, ki poteka v sklopu tradicionalne šentjurske prireditve Šentjurjevo. Organizatorji so zato že odprli prijave za tiste, ki se želijo predstaviti na stojnicah.

Vabljeni, da predstavite svojo ponudbo na Šentjurjevem sejmu, ki bo potekal v sklopu prireditve Šentjurjevo, v soboto 7. 5. 2022 od 8. do 18. ure. Sejem bo razporejen po Ulici skladateljev Ipavcev v Zgornjem trgu Šentjur.

Šentjurjevo je osrednja, tradicionalna, najbolj obiskana turistična prireditev v občini Šentjur, ki bo letos izvedena že tridesetič. Šentjurjev sejem ostaja etnološka prireditev domačinov, mojstrov domače in umetne obrti, ekoloških kmetij, društev ter naših dolgoletnih partnerjev na področju turizma.

Sejem bo spremljal glasbeni-kulturni program, odprta bodo vrata naših muzejskih zbirk v Zgornjem trgu in v Muzeju Južne železnice.

Vabljeni, da izkoristite priložnost, ki jo ponuja omenjen sejem, in se s svojim programom oz. dejavnostjo predstavite. Dodatne informacije so na voljo na spodnjih kontaktih.

Ker je število stojnic omejeno, organizatorji prosijo, da se prijavite najpozneje do ponedeljka, 18. aprila 2022. Prednost pri izboru bodo imeli lokalni ponudniki ter mojstri domače in umetnostne obrti, zato vas bodo o izboru obvestili in podali informacije o plačilu stojnine (30,00 €). Prijavnico dobite TUKAJ (klik – word datoteka).