Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 28. 02. do 07. 03. 2022 (pes napadel osebo, streljali v semafor, …)


NAPADEL GA JE PES
28. 2. 2022 so bili obveščeni, da je v kraju Grobelno pes napadel občana ter ga poškodoval. Občan je dobil lažjo telesno poškodbo in je zdravniško pomoč iskal v bolnišnici Celje. Zoper lastnika psa je bil uveden postopek o prekršku.

STRELJALI V SEMAFOR
28. 2. 2022 so bili obveščeni, da je na relaciji Podsreda – Koprivnica neznani občan z puško streljal v dva semaforja in ju poškodoval. Zoper storilca bodo na pristojno Tožilstvo podali kazensko ovadbo.

ZASEG VOZILA
1.3. 2022 so v kraju Gorjane ustavili voznika osebnega vozila s prikolico. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da oseba za prevoz nima ustrezne kategorije, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper kršitelja so na Sodišče podali obdolžilni predlog.

GOZDNI POŽAR
3. 3. 2022 so bili obveščeni, da je občanka ob robu gozda v neposredni bližini svoje hiše stresla pepel, ki je še žarel. Zaradi navedenega je prišlo do požara, pri čemer je zgorelo podrastje ob gozdu. Prav tako je začela tleti lovska preža, ki je postavljena ob robu gozda. O dogodku bodo Tožilstvo obvestili z kazensko ovadbo.

PRIJETJE ILEGALNIH PRIBEŽNIKOV
V večernem času na 5. 3. 2022 so v kraju Kunšperk izsledili in prijeli tri ilegalne pribežnike državljane Bangladeša. Po končanem postopku so navedene tujce izročili Hrvaškim varnostnim organom.

KURIL PNEVMATIKE
6. 3. 2022 so morali posredovati v kraju Škofije, kjer je občan na asfaltni zasebni cesti zakuril osem pnevmatik. Te je tja dala njegova soseda z namenom, da bi mu preprečila vožnjo po parceli. Zoper storilca bodo na Tožilstvo podali kazensko ovadbo.

D. I. / PP Šmarje