Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 07. 03. do 14. 03. 2022 (zaradi vožnje brez izpita zasegli vozilo, tatvina zlatnine, …)


ZASEG VOZILA
7.3. 2022 so v kraju Strtenica ustavili voznika osebnega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da oseba v cestnem prometu vozilo upravlja brez opravljenega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper kršitelja so podali obdolžilni predlog na sodišče.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA IN ZASEG VOZILA
8.3. 2022 so v kraju Šentvid pri Grobelnem ustavili voznika osebnega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da oseba v cestnem prometu upravlja vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je bil voznik v času vožnje pod vplivom alkohola. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper kršitelja so na sodišče podali obdolžilni predlog.

TRAVNIŠKI POŽAR
10. 3. 2022 so bili obveščeni, da je občan na makadamski površini kuril odpadno listje. Zaradi vetra se je ogenj razširil na bližnji travnik. V zadevi je bilo izrečeno opozorilo.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
10.3. 2022 so bili obveščeni, da je bilo v kraju Podčetrtek vlomljeno v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci vlomili skozi balkonska vrata, pregledali notranjost stanovanjske hiše ter odtujili zlatnino, nekaj vrednejših predmetov in denar. Za storilci še poizvedujejo.

POŽAR V KURILNICI
11.3. 2022 so bili obveščeni, da je v kurilnici stanovanjske hiše v kraju Šmarje pri Jelšah prišlo do požara. Gasilci so požar pogasili, ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. O dogodku je bilo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

M. K. / PP Šmarje