Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina do 03. 03. 2022 (nasilen do žene, alkoholiziran voznik povzročil nesrečo, …)


Zg. Gabernik, 22.2.2022

Policisti so bili obveščeni o požaru na lesenem vikendu. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi stika na električnem vodniku. O dogodku bo obveščeno tožilstvo.

Rogaška Slatina, 23.2.2022

Policisti so bili obveščeni o poškodovani ženski. V postopku je bilo ugotovljeno, da nad njo partner izvaja fizično nasilje, ter bo kazensko ovaden za kaznivo dejanje Nasilje v družini.

Rogaška Slatina, 25.2.2022

Policisti so opravili ogled prometne nesreče, ki jo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil  pod vplivom alkohola. Voznik bo kazensko ovaden za kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

Rogatec, 26.2.2022

Policisti so v Rogatcu prijeli dva državljana Kosova, katera sta ilegalno prestopila državno mejo in voznika osebnega avtomobila nemške registracije, prav tako državljana Kosova, kateri je sorodnika nameraval odpeljati v Nemčijo. Vsem je bil izdan plačilni nalog, tujca ki sta ilegalno prestopila državno mejo sta bila vrnjena v Hrvaško.

Rogaška Slatina, 27.2.2022

Policisti so kontrolirali državljanko Moldavije, potnico v vozilu. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je prekoračila dovoljeno bivanje v Sloveniji. Za prekršek ji je bila izrečena globa, Slovenijo pa bo morala zapustiti.

Rogaška Slatina, 01.03.2022

Policisti so obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila. Opravili so ogled kraja kaznivega dejanja in o dejanju zbirajo obvestila.