Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jedrčev sejem v Podčetrtku privabil številne obiskovalce (foto)


V Podčetrtku se danes odvija prvi letošnji sejem, po svetnici sv. Jedrt, znani kot znanilki pomladi, poimenovan Jedrčev sejem, ki je že v dopoldanskih urah v trg pritegnil številne obiskovalce.

V za to pomlad prav prijetno toplem četrtku, na godovni dan sv. Jedrt, so v Podčetrtku beležili živahno dogajanje, ki ga je ponudil Jedrčev sejem. Na njem se je predstavljalo okoli štirideset ponudnikov od blizu in daleč. Sejem je ponudil raznovrstne izdelke, od dobrot s kmetij, suhorobarskih izdelkov, izdelkov rokodelcev, drevesne sadike, pa vse do ponudbe igrač, oblačil in drugih priložnostnih izdelkov, ki lahko najdejo prostor v vsakem domu.

Glavni prireditelj sejma je bil TIC Podčetrtek, nad njegovo izvedbo je bdel direktor Boštjan Misja, ki je lahko z izvedbo sejma več kot zadovoljen, saj so obiskovalci že v dopoldanskih urah s številčnim obiskom dokazali, da so takšnih dogodkov po dveh letih premora, še kako željni. Zadovoljni pa so lahko bili tudi stojničarji, saj je bilo videti, da obiskovalci s sejma v glavnem niso odhajali praznih rok. Ob stojnicah, ki so ponujale izdelke za v shrambo in suhorobarske izdelke, so zelo dober obisk beležili ponudniki drevesnih sadik, kar pa ne preseneča, saj je sveta Jedrt znanilka pomladnega dela na prostem.

Za živahne glasbene ritme, ki so sejemsko vzdušje le še popestrili, so poskrbeli z živo glasbo.

In še nekaj fotoutrinkov: