Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Javna blagajna v Šentjurju znova odprta, omogočeno tudi osebno poslovanje s strankami


Zaradi prenehanja veljavnosti Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah, šentjurska občinska uprava znova deluje kot v obdobju pred uveljavitvijo odloka o začasnih ukrepih zarad epidemioloških razmer.

Še zmeraj je treba upoštevati ukrepe za preprečevanje širitve okužb: razkuževanje, vzdrževanje razdalje
in nošnja maske.

Odpravljeno je predhodno naročanje (možnost naročanja pa bodo organi zagotavljali še naprej), ponovno je omogočena prisotnost javnosti na ustnih obravnavah, pregledovanje dokumentov v prostorih organov, vročanje zopet poteka po pravilih Zakona o splošnem upravnem postopku, prenehala je tudi možnost podaljševanja rokov za izdajo odločb in rokov za opravljanje procesnih dejanj zaradi COVID-19 (o podaljšanju rokov za opravo procesnih dejanj se bo odločalo na podlagi pravil Zakona o splošnem upravnem postopku).

Poslovni čas Občine Šentjur:

  • v ponedeljek, torek, četrtek: 8.00 – 15.00
  • v sredo: 8.00 – 17.00
  • v petek: 8.00 – 13.00

Kontakt: telefon 03 747 13 10, elektronska pošta [email protected].

Z delovanjem začenja tudi šentjurska javna blagajna

S 16. marcem 2022 pričenja z delovanjem znova tudi javna blagajna v Šentjurju.

DELOVNI ČAS JAVNE BLAGAJNE:

  • sreda od 13.00 do 16.00
  • petek od 9.00 do 12.00

Javna blagajna deluje v okviru občinske uprave. Namenjena je plačevanju položnic naših občanov brez provizije. Blagajna deluje v pritličju občinske zgradbe – posebni vhod, levo od glavnega vhoda v upravno stavbo na Mestnem trgu 10, telefon: (03) 747 13 75 in 041 660 090. Na javni blagajni je mogoče gotovinsko plačevanje položnic brez provizije naslednjih javnih zavodov in podjetij: JKP d.o.o., Šentjur, Simbio d.o.o., Celje, ECE d.o.o., Celje, Adriaplin d.o.o., Ljubljana, NT&RC d.o.o., Celje, Marko Žerak s.p., Šentjur, Energetika Celje, Upra – stan d.o.o., Maribor in Stanovanjsko podjetje Konjice d.o.o., S. Konjice.