Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 21. 02. do 27. 02. 2022 (prometna nesreča s pobegom, poskus vloma, …)


POSKUS VLOMA

23.02.2022 je občanka iz Šentvida pri Grobelnem obvestila policijo, da ji je v večernem času več neznancev skušalo vlomiti v stanovanjsko hišo. Ko je slišala hrup in odšla preverit, kaj se dogaja je storilce pregnala, ti pa so pobegnili neznano kam. Policisti so opravili ogled kraja in pričeli z poizvedovanjem za storilci.

KRŠITEV JAVNEGA REDA MIRU

24.02.2022 je občanka iz Šmarja pri Jelšah obvestila policijo, da se je sprla z bratom in mamo. Med udeleženimi je prišlo do vpitja in medsebojnega prerivanja. Policisti so na intervenciji zbrali obvestila in bodo zoper dva kršitelja JRM uvedli hitri postopek, zoper tretjo udeleženo pa podali kazensko ovadbo na OS Celje zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe.

PROMETNA NEZGODA S TELESNIMI POŠKODBAMI

25.02.2022 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Golobinjeku. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nezgode prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila, v katero je trčila druga voznica. V vozilih obeh voznic sta bila po dva otroka, od katerih sta dva iskala zdravniško pomoč in sta zadobila lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil zaradi prekrška izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA S POBEGOM

26.02.2022 v večernem času je bila policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi s pobegom v Olimju. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani voznik pri speljevanju na parkirnem prostoru pred enem izmed gostišč poškodoval drugi parkiran avto in s kraja odpeljal. Policiji je uspelo pridobiti podatke o pobeglem vozilu, ko bo izsleden voznik, pa bo zoper njega uveden hitri postopek pri prekrškovnem organu.

R.P. / PP Šmarje