Knjižnica Šmarje pri Jelšah v marcu 2022 vabi na vrsto dogodkov, tako ‘v živo’ kot preko spleta

24. 2. 2022 10:00

Knjižnica in kulturni dom Šmarje pri Jelšah v marcu prireja vrsto zanimivih dogodkov, ki se bodo zgodili tako v živo, kot tudi preko spleta. Dogodki v živo bodo pretežno izvedeni v šmarski knjižnici in kulturnem domu, veliko njih pa bodo deležne tudi knjižnične enote v Bistrici ob Sotli, Kozjem, Lesičnem in Podčetrtku ter Muzeju baroka.

Pod okriljem Knjižnice Šmarje pri Jelšah delujejo knjižnica, gledališče, kulturni dom, kino, Muzej baroka, UTŽO in TIC, organizirajo pa se tudi študijski krožki TVU in filmski festival FAF.

Knjižnica in kulturni dom Šmarje pri Jelšah je tudi v marca pripravila pester program raznolikih dogodkov (predavanja, delavnice, predstave, kino,…), ki bodo zadovoljili vse okuse in generacije. Predvsem veseli, da razmere dopuščajo, da se bo lahko večina dogodkov zgodila v živo, nekaj njih pa bo premierno predstavljenih tudi preko spleta, na Youtube kanalu Knjižnice Šmarje, kamor vas vodi ta povezava (klik).

Dogodki v živo se bodo v pretežni meri zgodili v Šmarju pri Jelšah, nekaj njih pa tudi v Bistrici ob Sotli, Kozjem, Lesičnem in Podčetrtku. Spodaj si oglejte program, in izberite dogodke, ki vas pritegnejo in jih želite obiskati:

 

Program v PDF (klik). Podrobnosti dogodkov najdete tudi na spletni strani Knjižnice Šmarje pri Jelšahtukaj (klik).

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X