Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V prvem dnevu leta na KiO dve prometni nesreči: zaradi trka v drevo avto zagorel, vozilo zapeljalo s ceste


Včeraj ob 14.14 je v naselju Pečica, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo zapeljalo s ceste po hribu navzdol v gozd, trčilo v drevo in se vžgalo. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, Šmarje pri Jelšah in Sladka Gora, ki so zavarovali kraj, pogasili požar, odklopili akumulator vozila, sanirali razlite tekočine ter nudili pomoč eni poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Šmarje pri Jelšah. Reševalci so poškodovanca oskrbeli na kraju ter ga prepeljali v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 19.33 je v naselju Senovica, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, osebno vozilo izvlekli nazaj na vozišče in očistili po vozišču razlite motorne tekočine. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP.

Včeraj ob 17.38 so v naselju Hrastje, občina Šentjur pri Celju, gasilci PGD Loka pri Žusmu in Dobrina nudili pomoč ekipi NMP Šentjur pri prenosu poškodovane osebe iz gozda do reševalnega vozila.

Foto: FB / PGD Steklarna Rogaška Slatina