Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 20. 12. do 27. 12. 2021 (z avtom v psa, pri gozdarjenju poškodovana noga,…)

28. 12. 2021 13:29

NEPRAVILNI PREMIK Z VOZILOM
20. 12. 2021, so v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom voznika osebnega vozila, ki je trčil v drugega udeleženca. V nesreči se ni nihče telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
20. 12. in 25. 12. 2021, so na območju PP Šmarje pri Jelšah ustavili in kontrolirali dva voznika osebnih vozil, katerima je preizkus alkoholiziranosti pokazal bistveno več od dovoljenega. Prvi se je z rezultatom strinjal, medtem ko se drugi ni, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled. Obema udeležencema je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper oba voznika bo uveden prekrškovni postopek.

Z VOZILOM TRČILA V PSA
24. 12. 2021, so bili obveščeni o povoženju psa v kraju Zdole. Na kraj je odšla patrulja, ki je ugotovila, da lastnik psa za slednjega ni primerno poskrbel oz. je bil ta izpuščen. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

SE BESEDNO SPRLI
25. 12. 2021, smo morali posredovati v naselju Šmarje pri Jelšah, saj je prišlo do besednega spora več oseb. Dvema kršiteljema smo izdali plačilna naloga.

POŠKODOVALO GA JE DREVO
25. 12. 2021, smo bili obveščeni, da je občan v kraju Kristan vrh poskušal prežagati in odstraniti drevo, ki se je podrlo preko ceste. Med žaganjem je drevo počilo ter ga udarilo po nogi. Na kraju mu je bila nudena zdravniška pomoč, nakar je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Celje. Ugotovljeno je bilo, da je zadobil hudo telesno poškodbo.

D.I. / PP Šmarje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X