Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 19. 7. do 25. 7. 2021 (v reži bankomata pozabila denar, grozil in poškodoval začitno mrežo za točo,…)


V REŽI BANKOMATA KEA TUŠ ŠMARJE POZABILA DENAR

19.7.2021 je občanka obvestila PP Šmarje pri Jelšah, da je 17.7.2021 po dvigu denarja na bankomatu KEA Šmarje pri Jelšah v reži pozabila 30 EUR. Oškodovanka je podala zoper neznanca, ki je denar našel in si ga protipravno prilastil, predlog za pregon kaznivega dejanja zatajitve. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper storilca kazenska ovadba na pristojno ODT.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO TOVORNEGA VOZILA

21.7.2021 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči na območju občine Šmarje pri Jelšah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila pri vožnji preko cestnega prehoda čez železniško progo oplazil polzapornico v času, ko se je že spuščala ter jo zlomil. Povzročitelju prometne nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog.

ODVZETO VOZNIŠKO DOVOLJENJE ZARADI VOŽNJE POD VPLIVOM ALKOHOLA

22.7.2021 in 24.7.2021 so policisti PP Šmarje pri Jelšah pri kontroli cestnega prometa odredili preizkus alkoholiziranosti udeležencema cestnega prometa, katerima je preizkus z elektronskim alkotestom pokazal prekoračeno vrednost alkohola v izdihanem zraku. Voznikoma sta bili na kraju odvzeti vozniški dovoljenji, prav tako jima je bila prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njiju sta bila  podana obdolžilna predloga na pristojno OS.

GROŽNJE IN POŠKODOVANJE TUJE STVARI

23.7.2021 je na PP Šmarje pri Jelšah občan podal kazensko ovadbo zoper znanca, ki mu je besedno grozil in mu poškodoval zaščitno mrežo proti toči. Policisti PP Šmarje pri Jelšah so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba na pristojno ODT.

PROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE Z UDELEŽBO VOZNICE MOTORNEGA KOLESA

24.7.2021 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči na območju občine Podčetrtek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je udeleženka cestnega prometa zaradi neprilagojene hitrosti z motornim kolesom padla po vozišču in pri tem zadobila hude telesne poškodbe. Udeleženki cestnega prometa bo izdan plačilni nalog, prav tako bodo o zadevi obvestili pristojno ODT.