Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mladi Šentjurčani, iščete počitniško delo? Odprt razpis »Šentjur, mene maš!«


Mladinski center Šentjur objavlja tretji razpis za počitniško delo za mlade, srednješolce in študente, s stalnim prebivališčem v občini Šentjur. Prijave se odprejo v ponedeljek, 12. julija, minuto čez polnoč in zaključijo v petek, 16. julija, minuto pred polnočjo.

Namen razpisa, ki ga financira Občina Šentjur, je mladim ponuditi priložnost, da z opravljanjem počitniškega dela pridobijo nekaj uporabnih delovnih izkušenj, spoznajo delovne procese, organizacije in ljudi pri katerih opravljajo delo in pri tem še nekaj zaslužijo. Hkrati pa se vključijo tudi v lokalno skupnost, saj opravljajo dela v javnih zavodih ali v krajevnih skupnostih.

Razpisanih je 17 prostih mest za različna dela, od fizičnih del do dela z ljudmi

To poletje bodo lahko mladi pomagali:

  • Vrtcu Šentjur pri čiščenju, delu v pralnici, košnji in drugih opravilih na prostem.
  • Krajevni skupnosti Šentjur – Rifnik in zeleni sekciji Turistično olepševalnemu društvu Šentjur pri urejanju nastajajočega učnega centra v naravi na Rifniku.
  • Krajevni skupnosti Loka pri Žusmu in društvu Izviri Dobrina pri obnovi avtobusnega postajališča, klopc in garniture na prireditvenem prostoru v Dobrini.
  • Ljudski univerzi Šentjur pri pripravi in izvedbi medgeneracijskih delavnic, ki bodo potekale v Šentjurju.
  • Mladinskemu centru Šentjur pri pripravi in izvedbi aktivnosti za najstnike, stare od 13 do 16 let, v Šentjurju.
Priporočili za uspešno prijavo

Na Mladinskem centru Šentjur mladim svetujejo, da izberejo vse termine in dela, ki jih zanimajo. Pri uspešnosti prijave odloča čas prijave, prijavljeni pa se razvrščajo na prosta mesta tudi po terminih opravljanja dela.

Pomemben pogoj, da bodo lahko mladi opravljali počitniško delo, je udeležba na usposabljanju za varno delo, ki ga organizira Mladinski center Šentjur.

Podrobnejši opis del, terminov in e-prijavni obrazec je objavljen na spletni strani www.mladi-sentjur.si.