Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 14. 6. do 20. 6. 2021 (znanca sta se stepla na obisku pri prijatelju, pes ugriznil poštarja, nesreča s pobegom,…)


PROMETNA NEZGODA S POBEGOM

14.06.2021 je bila policija obveščena o prometni nezgodi v Bistrici ob Sotli, kjer je voznik povzročitelj odpeljal s kraja PN. Policisti so z ogledom in zbiranjem obvestil izsledili pobeglo vozilo v Podčetrtku. Vozniku je bil zaradi pobega s kraja prometne nezgode izdan plačilni nalog.

PREHITER IN VINJEN TUJEC VOZIL V ŠENTVIDU PRI GROBELNEM

15.06.2021 je pol. patrulja v Šentvidu pri Grobelnem opravljala kontrolo hitrosti, pri tem  je ugotovila, da je vozniku drž. Hrvaške vozil prehitro. Ker je voznik kazal očitne znake alkoholiziranosti mu je bil odrejen še preizkus z alkotestom, ki je presegel dovoljeno vrednost. Ker gre za tujca je bil z obdolžilnim predlogom takoj priveden v postopek pred sodišče v Celju, kjer ga je sodnik oglobil in mu izrekel sankcijo prepovedi vožnje vozila za čas enega leta v r. Sloveniji.

POŠTARJA UGRIZNIL PES

18.06.2021 so policisti na območju Kristan vrha obravnavali dogodek, v katerem je nezavarovani pes ugriznil poštarja, ki je lastniku psa prinesel paket. Policisti so lastniku psa izdali plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA V IMENEM

18.06.2021 je bila policija obveščena o prometni nezgodi v Imenem. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nezgode prišlo zaradi vožnje po levi enega od udeleženih. Na vozilih je nastala materialna škoda, oba udeležena pa sta bila lažje telesno poškodovana. Povzročitelju prometne nezgode je bil izdan plačilni nalog.

VLOM V HIŠO

18.06.2021 je bila policija obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Kozjanskega. Policija je z ogledom ugotovila, da je neznani storilec na silo vstopil v notranjost hiše v času odsotnosti lastnikov in odtujil električno orodje, škode je več sto evrov. Policija za storilcem še poizveduje.

ZAPELJAL S CESTE V BELEM

18.06.2021 je bila policija obveščena o prometni nezgodi v Belem. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica os. avt. zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča in trčila v drevo od koder jo je odbilo na dvorišče bližnje hiše, kjer je vozilo obstalo. Prav tako ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal več alkohola v izdihanem zraku kot je dovoljeno. Voznica je v prometni nezgodi zadobila lažjo telesno poškodbo, za  povzročeno prometno nezgodo pa je zoper njo uveden obdolžilni predlog na sodišču v Celju.

ZNANCA MED SEBOJ FIZIČNO OBRAČUNAL

18.06.2021 je bila policija obveščena o pretepu v Babni reki. Policisti so v intervenciji ugotovili, da sta bila na obisku pri prijavitelju dva znanca, ki sta se najprej besedno sprla, nato pa še fizično medsebojno obračunala. Obema so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

R.P./PP Šmarje