Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina od 16. 6. do 19. 6. 2021 (brata sta se sprla zaradi del na kmetiji, pijan povzročitelj nesreče,…)


Sv. Florijan, 16.06.2021

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru.  Na kraju so policisti ugotovili, da sta se zaradi del na kmetiji sprla brata in je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Rogatec, 17.06.2021

Policisti PP Rogaška Slatina so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je prekoračil najvišjo dovoljeno hitrost. V postopku so policisti tudi ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odrejeno pridržanje, na sodišče pa je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola podan obdolžilni predlog.

Rogatec, 19.06.2021

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov. Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v drugo vozilo. Zoper povzročitelja je bilo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje podana kazenska ovadba.