Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 15. 3. do 21. 3. 2021 (pijani družinski nasilnež, ogoljufan pri plačilu vozila, nekdo je izgubil prikolico,…)

22. 3. 2021 11:53

PROMETNI NEZGODI

18.3.2021 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni,  da se je v kraju Mestinje zgodila prometna nezgoda. Na kraju je bil opravljen ogled kraja nezgode, ugotovljeno je bilo, da je do prometne nezgode prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. V nezgodi se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

19.3.2021 so bili obveščeni, da se je voznik tovornega vozila v  Mestinju zlomil zapornico na prehodu ceste čez železniško progo in odpeljal s kraja. Voznik je bil izsleden v Šmarju pri Jelšah. Izrečena mu je bila globa zaradi povzročitve prometne nesreče in pobega s kraja.

NASILJE V DRUŽINI

16.3.2021 so bili obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. Storilec se je pred prihodom policije iz kraja dogodka odpeljal. Storilec je bil izsleden,  zoper njega je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. Zoper njega pa sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil pod vplivom alkohola, brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi storitve prekrška je bil podan obdolžilni predloga na pristojno sodišče.

NAJDBA AVTO PRIKOLICE

21.3.2021 so policisti pri izvajanju dela v Podčetrtku našli avtomobilsko prikolico za prevoz motociklov. Za lastnikom še poizvedujejo.

GOLJUFIJA STORJENA V TUJINI

16.3.2021 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan, ki je naznanil, da je bil ogoljufan pri plačilu vozila. Ugotovljeno je bilo, da je bilo kaznivi dejanje storjeno v tujini. V zadevi je bilo obveščeno državno tožilstvo, oškodovanec pa je kaznivo dejanje naznanil tudi v državi storitve navedenega dejanja.

PSI BREZ NADZORA LASTNIKOV

20.3.2021 so bili od občanov obveščeni, da se na širšem območju Šmarja pri Jelšah lastniki sprehajajo s psi, ki prosto tekajo v naravi. Lastnike psov  opozarjajo, da zagotovijo ustrezno fizično varstvo  psov in jih pripnejo na povodce.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,812 seconds.