Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina od 24. 3. do 29. 3. 2021 (oče in hči sta se sprla in prerivala, vpil in zmerjal soseda med čiščenjem vozila, hišna preiskava,…)


Rogaška Slatina,  25.3.2021

Policisti so opravili ogled prometne nesreče s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja. Policisti so pobeglega voznika in vozilo izsledili in zoper povzročitelja uvedli postopek o prekršku.

Rogaška Slatina, 24.3.2021

Policisti so bili obveščeni, da je neznani storilec preko noči z poškodoval parkiran osebni avtomobil in povzročil za okoli 1000 EUR materialne škode. Podana bo kazenska ovadba na tožilstvo.

Rogaška Slatina, 29.3.2021

Policisti so bili obveščeni da je prišlo do spora in do prerivanja med očetom in hčerjo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 29.3.2021

Policisti so bili obveščeni o nedostojnem vedenju na javnem kraju, ko je sosed vpil in zmerjal drugega soseda med čiščenjem vozila. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 29.3.2021

Policisti so na podlagi odredbe za hišno preiskavo opravili hišno preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami. Policisti so našli in zasegli manjšo količino snovi za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po analizi snovi, bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba.